Webdesign Trondheim

Har du lyst på en ny eller oppdatert nettside, men ønsker å betale en lav pris? 

I Logus får du respnosivt, moderne og google vennlig webdesign til en fast lav pris!

Webdesign Trondheim - Vi gir deg alt du trenger til en lav og fast pris

Vi fokuser på kundene dine. Gir de en nettside som er enkel å navigere, rask, sikker og ser profesjonell ut slik at de velger deg.
Etter flere år med testing og finpussing av systemene våre har vi klart å minimere kostnadene våre slik at du som kunde av oss kan få en nettside av kvalitet, men også en lav pris.

 

En nettside krever flere fagområder

En nettside består av flere byggestener. Noen av disse er webdesign, webutvikling, testing og implementering. I Logus har vi ansatt en ekspert til hvert steg, slik får vi eksperter som kan jobben sin godt og sammen skaper de nettsider raskt, rimelig og av høy kvalitet. 

Hvis du har spesifikke ønsker du å implementere eller endre designet gjør vi dette uten ekstra kostnad, selv etter at produktet er levert.

 Vi ønsker du sitter igjen med en følelse av perfeksjon og mestring slik at du sprer ordet om oss, slik holder vi markedsføringsbudsjettet nede og fokuserer på det som er viktig. Resultat og pris.

Brukervennlig plattform

Større byråer foretrekker å kode alt fra starten slik at de får systemet de er vandt med. Her får du nettsiden din bygget på WordPress som er en brukervennlig system som alle kan bruke. Vi gjør dette slik at du selv kan gjøre endringer, oppdatere innhold i ettertid uten å måtte leie inn oss. Etter bestilling vil du bli tilsendt videoer og guider som viser deg det du trenger.

Gir vi deg kun design? - Søkeoptimalisering også uten ekstrakostnad

Søkeoptimalisering er noe som ville kostet deg en stor sum skulle du leid inn andre til jobben. Vi gjør dette for deg, helt uten ekstrakostnad. I starten av vår bedriftsfase ville dette vært umulig da dette tok oss 40 timer med arbeid, men på grunn av egen produserte verktøy kan vi nå gjøre samme jobb på under 1 time. 

Vi gjør nettsiden din

✔️Raskere
✔️Installerer google analytics og google search console
✔️Legger inn metabeskrivelser
✔️Søkeordsoptimalisering

Slik at du kan nå toppen av søkeresultatene. På samme måte som du fant oss kommer dine kunder til å finne deg.

La oss gjør hard arbeidet - Lei inn våre tekstforfattere

Vi kan skrive innholdet på nettsiden din. Vi har tekstforfattere som har skrevet for oss i 2 år. De er spesialister på research og ord slik at du får en engasjert leser som ønsker å ta i bruk dine tjenester. 

Ønsker du å bestille?