Webdesign Oslo

I Logus får du respnosivt, moderne og google vennlig webdesign til en fast lav pris!

Vi utvikler en nettside for deg og administrer alt det tekniske slik at du kan fokusere på arbeidet ditt.

Webdesign Oslo - Fokus på kundeopplevelse

Logus har flere år med erfaring innen webdesign og markedsføring. Etter vår analyse er kundeopplevelse en av de viktigste faktorene for at kunden skal velge din bedrift. Derfor designer vi nettsiden utifra dine behov, men også kunden sine krav og forventninger.

Nettsidene vi lager er søkeoptimaliserte noe som forsikrer at du kommer høyere opp i søkeresultatene. Det holder ikke med å designe en ny nettside, folk må også besøke den. Derfor har vi inkludert vårt markedsføringsteam i hvert webdesign prosjekt slik at du kan få beste av begge verdener.

Nettsiden din blir:

✅Søkeoptimalisert
✅Enkel å bruke og navigere
✅Rask 
✅Moderne og profesjonell
✅Tilpasset dine krav og forventninger

Tilpasset alle platformer: Mobil, nettbrett og PC

Med Logus sitt webdesign team får du en responsiv nettside som er tilpasset alle platformer. Vi har sett en økning av mobil trafikk og derfor er det essensielt å optimalisere nettsiden for denne type bruk.  Når vi starter prosjektet er dette noe har i bakhode.

 

Gratis rådgiver etter installasjon

Vi har forståelse for at mindre selskap ikke ønsker å bruke dagen sin på å tukle med tekniske instillinger på nettsiden. Derfor tilbyr vi en gratis rådgiver installasjon som du kan kontakte uten ekstra kostnad. Vi har en fast pakke på kr 499,- i måneden hvor vi tar hånd av installasjoner, oppdatering, endringer og fiksing av krisitske feil på nettsiden slik at du kan fokusere på arbeidet ditt.

✅Gratis rådgiver inkludert i Webdesign Oslo pakken

CRO optimalisert

Etter å ha bygget 100-talls med nettsider i løpet av de siste årene har vi fått et godt grep på hva kundene liker eller ikke. Det å ha riktig struktur på nettsiden har mye å si på antallet kunder som kjøper av dere. Etter grundig testing og analyse har vi kommet frem til en design struktur som vi vet fungerer godt.

Etter:

– Kundeopplevelse
– Trafikk

er det CRO optimalisering som er det viktiste elementet og dette får dere også inkludert med i webdesign Oslo pakken, helt uten ekstra kostnad for deg og din bedrift.