webdesign kristiansand

Lyst på en nettside som ser profesjonell ut og tiltrekker seg nye kunder? – Det får du hos Logus.

Vi spesialiserer oss på webdesign og google søkeoptimalisering til en fast og lav pris. Klikk knappen under for å lese mer om tjenesten: Webdesign Kristiansand.

webdesign som fungerer

Vårt mål i Logus er å lage en nettside som ser profesjonell ut, men også en som er rask og enkel å bruke slik at kunden velger deg. Etter flere år med analyse og testing har vi funnet en side struktur som har vist seg å fungere svært godt og denne formelen får du tilgang på.

Søkeoptimalisering inkludert i prisen

Mange tror at en nettside er nokk til å øke omsetningen i bedriften, men dette er feil. Man trenger også markedsføring knyttet til nettsiden skal man lykkes. For en ny oppstartet bedrift kan det å markedsføre bedriften sin bli noe komplekst, derfor tilbyr vi gratis søkeoptimalisering for alle nettsider i Logus, slik at du kan få resultatene du ønsker.

Fokus på kundeopplevelse og UX

Vi bygges nettsider får mennesker og ikke roboter. For at kunden som besøker nettsiden din skal ringe deg er det viktig at hjemmesiden gir et godt første intrykk. Dette gjør du ved å implementere et godt UX design som er enkelt å navigere, er rask og ser profesjonelt ut.

 

webdesign kristiansand - Logus er veien å gå

Får å unngå skyhøye priser hos byråer kan du først ta en titt på våre prispakker. Disse finner du på hjemmesiden vår. Hvis du som bedrift ønsker en ny nettside kristiansand kan vi få ordnet dette for deg. Med flere år bak ryggen kan du våre sikker på at vi håndterer oppdraget på en profesjonell måte.