webdesigne

Webdesign Fredrikstad

Har du lyst på en ny eller oppdatert nettside, men ønsker å betale en lav pris? 

I Logus får du respnosivt, moderne og google vennlig webdesign til en fast lav pris!

Webdesign Fredrikstad : Raskt og rimelig med Logus

Siden 2015 har vi levert profesjonelle nettsider som er responsive til både nettbrett, mobiler og PCer. Vi har sammarbeidet med både store og små nettsider i utlandet og Norge. I Logus har vi et team som behersker et bredt spektrum av programmeringssråk deriblant: css, php, html, ASP.net og CMS-løsninger som wordpress og Joomla. 

I vårt webdesign har vi et sterkt fokus på brukervennlighet, søkeoptimalisering, hastighet og branding. Igjennom vår tjeneste får du tilgang på et team med lang erfaring innen webdesign, men også markedsføring. Før vi publiserer nettsiden vil det bli gjennomført en søkeoptimalisering som sørger for at nettsiden din havner lengre opp i søkeresultatene. Vi har sett en god effekt av dette og er en av de mest populære måtene for å øke kundestrømmen.

 

Øk trafikken med responsivt webdesign

Webdesign i dag er en av de viktigste faktorene for at kunden velger din bredrift. Selv om design handler mye om utsende av nettsiden er det også mye bak kulissene. Når vi designer nettsidene har vi også søkemonitorene og kunden i bakhode. Derfor optimaliseres nettsiden slik at den blir rask og enkel å lese for både google og kunden din. Dette resulterer i at google viser deg på flere søkeord noe som øker trafikken på nettsiden din.

Det er ikke nokk å kjøpe et webdesign fra fredrikstad uten å sende trafikk til den. Hvis du har en vakker nettside resulterer ikke dette automatisk i nye kunder. Du må også markedsføre nettsiden slik at folk klarer å se nettsiden du har investert i. Dette er det få som nevner, men det er en essensiell faktor for at du skal lykkes, derfor har vi inkludert søkeoptimalisering med nettsidene våre uten ekstra kostnad.