Webdesign Firma

Er du på jakt etter en ny nettside som ser profesjonell ut, er rask og tiltrekker nye kunder? Her i Logus får du alt dette til en fast og rimelig pris.

En nettside består av flere deler og vi dekker alle

For at du skal velge oss får du ikke kun et design. Her får du et responsivt, google vennlig, raskt og moderne design som gjør at kundene velger deg fremfor konkurrentene dine. For at hver detalj av nettsiden skal være perfekt har vi ansatte til hver del av prosessen. Istedenfor å ansette en person til å lage en nettside har vi trent opp hver enkelt ansatt til en spesifikk rolle. Med dette har vi senker utgiftene våre, økt produktiviteten og kvaliteten på arbeidet vårt. Slik kan vi tilby deg en nettside for rundt 5000kr som ville kostet deg over er 5 sifret beløp hos andre aktører.

Nettside bygd for konverteringer og kundeopplevelse

Det er ikke nokk med å få trafikk til nettsiden, trafikken må også bli til kunder. For at leserne dine skal være interessert og engasjert i det du har å tilby designer vi nettsiden din optimalisert for konverteringer. Etter å ha bygget hundretalls med nettsider har vi perfeksjonert designet vårt til det punktet hvor vi vet hva som fungerer og ikke. Er nettsiden rask, repsonsiv, ser profesjonell ut og er enkel å bruke, ja da vil du se en økning av trafikk og kunder.

Webdesign firma for deg som ønsker det rimelig

Vi er et webdesign firma som har mål om å gi alle en lik sjanse til å komme ut i entreprenør markedet. Jeg startet selv i tidlig alder som entreprenør og merket raskt hvor høye prisene var for å få den hjelpen jeg trengte. I dag har jeg flere profitable selskaper og bestemte meg derfor for å lage en bedrift som har fokuset på kunden og deres profitt. Ikke min egen. Derfor har du nå muligheten til å få tjenester og service du kunne umulig forvente for prisen.

Google vennlig - Søkeoptimalisering inkludert

I alle våre design pakker er søkeoptimalisering inkludert. Vi gjør nettsiden raskere, fikser opp i metabeskrivelser og søkeordsoptimalisering slik at nettsiden din ikke står alene på nettet, men den får lesere og tiltrekker seg nye kunder.

Ønsker du vår hjelp? - Ikke noe behov for verken kontakt skjema eller å snakke med salgspersoner!

Vi gjør det raskt og enkelt. Jeg hater å snakke med salgspersoner og derfor skal du også slippe. Her i Logus driver vi som en nettbutikk. Klikk den blå knapppen under, deretter hvilken pakke du ønsker på bunnen av siden og trykk betal. Etter dette fyller du inn informasjonen vi trenger fra deg. Etter dette kan du lene deg tilbake og vente på at vi leverer deg din nye nettsiden.