Webdesign Bergen

Har du lyst på en ny eller oppdatert nettside, men ønsker å betale en lav pris? 

I Logus får du respnosivt, moderne og google vennlig webdesign til en fastpris!

Dette er inkludert i vårt webdesign i Bergen

Vi i Logus har fokus på å gjøre det så enkelt for deg som bedrift eier å lage og eie en nettside. I dagens marked er det essensielt å eie en nettside for å få inn nye kunder inn døren, men det er også komplisert og dyrt å få hjelp med dette.
Derfor besemte vi i Logus oss for å tilby en rimelig tjeneste, men også en komplett pakke som gir deg alt du trenger for å bli synlig på nettet.

Nettside med brukervennlig design

Vårt webdesign er tilpasset for å gjøre det enklest for din kunde å finne opplysninger om hva du gjør, hva du tilbyr og hvor mye dette koster. På denne måten er det enkelt for leseren å finne ut om dette er en tjeneste relevant for hans behov og budsjett.

I tillegg til dette gjør vi nettsiden rask og enkel å navigere til de ulike sidene igjennom en god og oversiktlig meny.

Google vennlig – Bli sett på nettet

Hvis du har en nettside er du fortsatt ikke ferdig med markedsføringsprosessen. Det er flott å ha en fin nettside å vise til, men man også få folk til å lese den og se den.

Igjennom grundig undersøkelse og testing har vi funnet frem til at søkeoptimalisering er den optimale markedsføringsmetoden for å få best profit på investeringen.

Så fra 1.januar 2020 inkluderer vi nå søkeoptimalisering på alle våre webdesign helt kostnadsfritt for deg!

Server og vedlikehold

For at nettsiden din skal være oppdatert, sikker og tilgjengelig til en hver tid hjelper vi deg med vedlikeholdet. Dette koster 250kr i måneden inkludert leie av server!

Så hver måned går vi igjennom en sikkerhetssjekk, design-sjekk og oppdaterings-sjekk slik at du kan senke skuldrene og fokusere på det du gjør best uten å måtte bekymre deg eller knote med nettsiden.
Innholdsproduksjon.

Hvis du ønsker kan vi også skrive innholdet til nettsiden din. Da vi anstiller tekstforfattere er dette en kostnad som kommer utenom våre fast pris pakker. Du har også valget om å skrive innholdet selv så dette er helt opp til deg og hva du ønsker.
Du kan legge til innhold i bestillingsprosessen.