Bli synlig på nett med SEO​

Vi hjelper deg å nå dine omsetningsmål ved å øke synligheten din blant potensielle kunder på nett.

RESULATER

Med små forbedringer over tid fikk vi gode resultater

resultater fra tidligere kunde med SEO

630%

Økning i organisk trafikk

280%

Økning i antall prospekt

"Det å jobbe med Logus var en fantastisk opplevelse og en god investering. De sitter på et hav av kunnskap innen søkeotpimalisering og de fortjener en skryt for oppfølgingen og kundeservicen de tilbydde langs prosessen "
Mikael
Långuiden banktjeneste
seo resultat

120%

Økning i organisk trafikk

85%

Økning i antall salg

"Dette er en SEO tjeneste som gir direkte resultater. Vi har nå jobbet sammen med Logus i over 12 måneder og ser ingen grunn til å avslutte sammarbeidet nå. Vi har hatt en stor vekst i salg og trafikk til netbutikken vår noe som har hatt en stor inflytelse på veksten i selskapet."
Kine
Jakt og friluft Nettbutikk

DETTE SIER KUNDENE VÅRE

Vi vokser ved å hjelpe deg gjør det samme

Var en glede å jobbe sammen med Logus. De er hardt arbeidende og viste til gode resultater igjennom årets sammarbeid. De var alltid tilgjengelig og var en god ressurs som hjalp oss å nå et rekordår.
Fredrik
Rørlegger
Utifra en rekke tilbud valgte vi å jobbe med dere noe vi er svært takknemmelige for. Vi har sett en stødig vekst de siste månedene i både trafikk og antall innringninger selv i disse corona tider.
Rune Østgård
Advokat
Vi har kastet bort flere tusen kroner de siste årene på så kalte SEO ekspterter. Logus er det eneste selskapet vi har jobbet med som har klart å levere resultater og dette innen en kort tidsramme og til en lav pris.
Kristoffer
Utvikler
Vi ansatte logus til å hjelpe til med en av våre kunder. Tjenesten deres leverte resultater over all forventning. Kunden vår ligger nå på #1 plass for en av deres vanskeligste søkeord.
Robert
Direktør

KUNDER VI HAR JOBBET MED

Selskap vi har fått gleden å sammarbeidet med

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor lenge dette tar kommer ann på en rekke faktorer, men gjomsnittelig ser vi en forbedring i søkeresultatene etter de første 2-3 månedene etter vår kampanje har startet. Nettsomder som er nye, er straffet av google eller konkurerer i tøffe marked vil det ta lengre tid før man ser gode resultater. SEO er en langsiktig investering, ikke en kortsiktig utgift. For kuder som ønsker resultater på dagen tilbyr vi tjenesten Adwords der du får muligheten til å få trafikk inntil vårt SEO arbeid begynner å slå inn.

Månedlige kostadene kommer ann på flere faktorer som hvilket market du konkurerer i, om du har en nettbutikk, lokal butikk eller en internasjonal kjede. For å finne ut hva du må investere kan du sende inn et kontakt skjema så tar vi kontakt med et pris anslag og en plan på hva vi kan gjøre for deg.

Det å investere og velge et SEO selskap kan være en vanskelig prosess. Les på anmeldelser og se om de har levert gode resultater tidligere. Se også på nettsiden deres om de bruker SEO selv og får inn kunder slik. Hvis du fant bedriften deres igjennom google er det sannsynlig at de vet hva de snakker om.

Vi har ingen bindigstid eller langsiktig kontrakt med våre sammarbeidspartnere. Vi står for kvaliteten på arbeidet vårt og ønsker at våre kunder velger oss for de ønsker og ikke for at de må.

Gratis SEO analyse og forslag

Fylll inn kontakt informasjonen din. I gjengjeld sender vi deg en teknisk analyse av nettsiden deres slik at dere får en insikt på hva som holder nettsiden deres tilbake.

Når analysen er komplett sender vi deg en raport på e-post med endringene som vil kreves og hvor mye det vil koste. Vi er her for å hjelpe deg og din bedrift i riktig retning.