SEO Trondheim

Vi hjelper deg å nå dine omsetningsmål ved å øke synligheten din blant potensielle kunder på nett.

Med SEO klarer vi å fange opp målrettet trafikk som er interessert i produktet ditt noe som er grunnen til at søkeoptimalisering er en av de mest profitable investeringene til en hver bedrift.

På samme måte du fant oss, vil kundene finne det - SEO

Vi ligger i dag øvert for en rekke søkeord som SEO Trondheim og det samme vil vi gjøre for din bedrift. De fleste søker etter (tjeneste + by) og det er dette vi hjelper deg å komme på toppen av. Vi tilbyr tjenester som webdesign, google annonser og facebook annonser, men det er SEO som er den mest profitable måten å markedsføre seg på. Med søkeoptimalisering får du målrettet trafikk til siden din.

Hvordan fungerer det

Teknisk analyse

Etter at du har sendt inn kontakt informasjonen din til oss går vi igjennom nettsiden deres for å søke etter feil. Vi bruker søkeoptimaliserings verktøy som surfer seo, ahrefs og google selv for å finne feilene som holder nettsiden deres tilbake.

Rapport, pris og analyse levert

Når vårt SEO team er ferdig med tekniske analysen vil det bli sendt en rapport til din E-post med hva som må endres og hva prisen blir hvis du ønsker å anstille oss til å gjøre jobben for deg.

Vi setter i gang

Når du har ansatt oss og vi har alt vi trenger fra din sin side starter vi med arbeidet vårt. Vi utarbeider on-page, off-page of teknisk SEO for å sette nettsiden og bedriften din i riktig retning.

Hvorfor ta nytte av søkeoptimalisering i trondheim?

I trondheim er det stor aktivitet i næringsbransjen. Flere og flere bedrifter har begynt med markedsføring på nettet og har i dag blitt en essensiell faktor for at din bedrift lykkes.

Kundene dine sitter på telefonen eller pcen og søker etter tjenesten din hver eneste dag, derfor er det viktig å bli på toppen for det de søker etter slik at du kan bli deres leverandør.

Søkeoptimalisering hjelper deg me dette. Vi hjelper til toppen av søkeresultatene med en skreddersydd strategi som vi har utarbeidet igjennom flere år med testing og analyse. 

Da kundene dine søker mest sansynlig (din tjeneste + trondheim) er det dette søkeordet vi vil konkurere på i tillegg til en rekke andre. For eksempel Rørlegger Trondheim er det flere hundre som søker på hver måned, de som ligger på 2 eller 3 siden på google får ingen av disse kundene. Får at du skal få en del av trafikken må du ligge på top 3, gjerne top 1 i søkeresultatene for disse søkeordene og dette hjelper vi deg med.