BILLIG HJEMMESIDE

Ønsker du en ny eller oppgradert nettside som setter bedriftend in i et godt lys? Hos oss får du en profesjonell nettside fra kun kr 2499,-

Ønsker du en billig hjemmeside?

Hvis du ønsker en billig hjemmeside har du kommet til riktig sted. I Logus har vi som mål å tilby markedsføring og webdesign til lavest pris mulig slik at selv mindre bedrifter får muligheten til å reklamere seg selv på nettet. 

Logus har 11 år med erfaring innen webdesign markedet og med dette kan du være sikker på at du får en nettside som ser bra ut og er enkel å bruke for kundene dine. 

Utifra vår markedsanalyse har funnet at det viktigste punktetet med en nettside er hvordan den er strukturert og ikke hvordan den ser ut.

Hvis nettsiden er enkel å navigere, rask og forklarer godt hvilke tjenester du tilbyr veier dette opp for et mindre fint design, men kombinerer du vakkert design og god struktur får et utmerket resultat som gjør investeringen titalls bedre. 

 

Profesjonell nettside til en lav pris

Selv om prisene våre lave betyr ikke dette at nettsiden ser mindre pen ut sammenligent med andre. Vårt mål i Logus vår å senke prisene og samidlig vedlikeholde kvaliteten på produktet vårt noe vi har klart etter flere år med testing og utvikling.

Med våre nye systemer har du muligheten til og få en profesjonell nettside til en billig pris. 

Platformen vi bruker til å lage nettsidene er wordpress. I steden for å bygge nettsiden fra bunnen av fokuserer vi på ferdigbygde nettsider og gjør justeringer på disse da dette tar mindre tid. Har kundene våre behov for en skreddersydd løsning fikser vi dette, men for de aller fleste holder det med en enkel nettside. Mange ser negativt på en enkelt bygd nettside, men sannheten er at disse er de beste. Med mindre kode bak designet vil nettside være enklere for google å lese og vil oppleves raskere av leserne dine. Dette påvirker positivt på konverteringer og plassering i google sine søkeresultat.

Få en profesjonell nettside og en billig hjemmeside i dag du også!