Kjøp nettside hos Logus

Har du lyst på en ny eller oppdatert nettside, men ønsker å betale en lav pris? 

I Logus får du respnosivt, moderne og google vennlig webdesign til en fast lav pris!

Kjøp nettside av Logus: Enkelt og raskt

Etter flere år i webdesign bransjen har vi sett at kundene foretrekker en enkel og rask transaksjon når det kommer til kjøp av nettsider. De fleste vil unngå flere timer i telefonen med en selger som prøver å gjette budsjettet ditt. Dette unngår du hos Logus. 

Vi har faste pakker til en fast pris slik at du kan velge selv hva du ønsker og trenger. Hvis du ikke vet helt hva du ønsker kan vi hjelpe deg i løpet av samtalen med et par raske spørsmål.

Vårt mål er å gjøre webdesign prosessen så enkel som mulig uten å skade kvaliteten på produktet.

Når du skal kjøpe nettside fra oss skjer det igjennom tre enkle steg:

✅fyll ut kontakt skjema
✅Vi kontakter deg slik at du kan forklare hva du ønsker
✅Vi leverer nettsiden, ønsker du endringer gjør vi dette gratis.
✅Etter nettsiden får du vårt kontakt nummer som du kan bruke til enhver tid hvis du ønsker endringer eller hjelp med nettsiden. Vi tilbyr support uten ekstra kostnad selv etter nettsiden er levert.

 

Ønsker du en ny nettside uten at det koster alt for mye?

Vi leverer nettsider andre selskap fakturer tusener av kroner for, dette slipper du hos oss. Vi ønsker at alle skal ha en lik sjanse for å starte sin egen bedrift. For å gjøre dette i disse tider trenger man en moderne og profesjonell nettside for at kundene skal ringe deg.

Sammen med våre tekstforfattere, designere og utviklere får du en profesjonell nettside som er enkel å navigere. I tillegg til dette får du muligheten til å få søkeoptimalisert nettsiden for å sikre deg en høyere plassering i google sine søkeresultater.

✅Søkeoptimalisert
✅enkel å navigere
✅Fast pris med personlig rådgiver etter levering, helt uten ekstra kostnad!

 

Kjøp nettside med Fokus på kundeopplevelse

Vi bygger ikke kun en nettside som ser bra ut, men en som er rask, profesjonell, enkel å bruke og en som konverterer trafikk til flere kunder.

Etter flere år i bransjen at vi funnet formelen som fungerer best når det kommer til oppsett av nettsider. For noen år tilbake var det nokk å ha en simpel nettside med kun tekst, men i dag trengs det mer arbeid og kjærlighet bak nettsidene. 

Mange tror at det er nokk å lage en ny nettside så kommer kundene flytende inn, men dette er desverre feil. Etter at du har bygget en nettside er det essensielt å markedsføre den. Ved å bruke Logus sin rådgiver får du gode tips og triks til å gjøre dette effektivt og rimelig.