Hjemmeside pris: Her finner du prisene våre

Prisen på en hjemmesiden hos Logus starter fra 6950,- kr opptil kr 18 950,- eks mva. For å se pakkene kan du se tabellen nedenfor.

Webdesign Pris : Våre pakker

Liten

Kr 6 950
 • + kr 299,- / måneden for drift, oppdatering og support
 • 3 Sider
 • 100% fornøydhetsgaranti
 • Server og vedlikehold inkludert
 • Gratis endringer etter fullført arbeid
 • Søkeoptimalisering

Stor

Kr18 950
 • + kr 649,- / måneden for drift, oppdatering og support
 • 15 Sider
 • 100% fornøydhetsgaranti
 • Server og vedlikehold inkludert
 • Gratis endringer etter fullført arbeid
 • Søkeoptimalisering

Dette sier kundene våre

Har brukt logus to ganger. super service, dyktige designere og rimelig priset...10/10
★★★★★
Kristoffer - Utvikler

Kjempefornøyd med samarbeidet på utviklingen av ny nettshop, gode bilder, punktlig og til avtalt pris. Er å anbefale!

★★★★
Petter - Elektriker
Nettsiden ble perfekt med super service! 🙂


★★★★
Chris - Rørlegger
Takk for en utrolig bra jobb og godt samarbeid! Vi ser allerede at nettsiden øker salget av kunst, og interessen for galleriet. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet.
★★★★★
Eva Marie - Kustner
Super fornøyd med utvikling av nettside, oppfølging og opplæring. Kan trygt anbefales videre.
★★★★★
Karina - Entreprenør
Her er de imøtekommende, profesjonelle og ikke minst adaptive folk som står på hele døgnet! Veldig fornøyd med samarbeidet!
★★★★★
Elisabeth - Gartner

Hjemmeside pris hos andre selskap

Hos Logus har vi som mål å holde prisene så lave som mulig. Vi har selv vært i situasjonen der vi måtte leie inn et webdesign byrå og merket raskt at det ville koste oss rundt NOK 50 000 + for en enkel nettside. Når man starter en ny bedrift og ikke har noen stor omsetning er dette en stor investering. Derfor har vi kuttet prisene så godt vi kan slik at du kan få en rimelig nettside til din nyoppstartede bedrift eller for deg som ønsker en ny nettside.

Grunnen til at webdesign koster er på grunn av timene som kreves for å gjøre arbeidet. Byråer lager flere nettsider om dagen og har derfor en finjustert prosess som gjør det enklere for de å lage resultarer innen en kortere tidsramme, med nye prosesser og hjelp av datasystemer har Logus oppnådd rekord lave priser og resultater.

Utgifter for webdesign byrå er : Lønn til ansatte, lokaler, programvarer og mye mer. Isteden for at du må ut å kjøpe alt dette selv og finne ansatte er det som oftest enklere og rimeligere å leie inn et webdesign selskap. Selv om prisen ligger rundt 50 000 kr får du et resultat som gjenspeiler dette, men det er også mulig å få en enkel nettside for rundt 7000kr som her i Logus.

Du kan også lage en nettside selv for rundt 2000kr, vi har skrevet en artikkel om dette her.

 

Hva koster en nettside?

Prisen på webdesign og hjemmesider varerier utifra hva du ønsker inkludert. Det er en stor forskjell på enkle nettsider på 3 sider og nettbutikker med flere hundre sider med kalkulatorer, betalingssystem og mer.  For å få en oversikt over prisen på prosjektet ditt lønner deg seg å kontakte webdesign byrå og spørre hva det ville koste etter at du har sagt hva du trenger. 

 

Funksjoner som kan øke prisen

Ønsker du et betalingsskjema eller integrasjon med en nettbutikk? Ja da kan det fort bli en høyere prislapp.

Disse funksjonene krever flere timer med arbeid og utvikling for å få perfekt derfor kan vi ikke bruke prisene som er henvist i våre ferdig pakker. 

Tradisjonelle priser for webdesign er som følger:

Liten nettside: 10.000kr – 20.000kr. 2-4 sider

Mellomstor nettside med CMS: 25.000kr – 50.000kr – 5+ sider som om oss, tjenester, hjemmeside osv.

Mellomstor side med innlogging og CMS  70.000kr – 175.000kr

Som du kan se kan det fort bli dyrt å kjøpe en nettside fra tradisjonelle byråer og freelancere.

Tidlig i vår drift fakturerte med 10x av dagens pris, men etter grundig evaluering av våre mål bestemte vi oss for å sette ned vår nettside pris slik at selv ny oppstartede bedrifter får lik mulighet til å markedsføre seg selv på nettet.

Får å realisere dette målet lager vi system som gjorde det mulig å lage nettsider raksere og rimeligere uten at det påvirket kvaliteten på designet.

I dagens samfunn er det vanskelig å få inn nokk kunder til å dekke utgiftene hvis man ikke promoterer produktene og tjenestene sine på nettet.  Derfor synes vi det burde være enklere og rimeligere å starte med dette slik at alle får en lik mulughet til å drive en profitabel bedrift. 

Webdesign timespris​

Skal man leie inn en norsk webdesigner vil timeprisen ligge på 1000kr. Derfor er det essensielt å lage systemer som får prosessen til å gå så raskt som mulig for å få nettside prisen presset ned.

Ønsker du å bruke andre leverandører enn oss anbefaler vi å se på freelancere og kontkate disse da de leverer rimeligere nettsider en byråer. Men dette kan også kreve mer tid fra din side.