Hjemmeside bedrift

Vi i logus utvikler nettsider som skaper resultater. Er du ute etter en hjemmeside til din bedrift som øker omsetningen og trafikken din?

Klikk på knappen under for å lese mer om hva vi kan gjøre for deg.

Bedrift nettsidene du får av oss er...

Når du kjøper en nettside fra Logus.no er det en ting du kan være sikker på og det er at den ser bra ut. Vi har et team med erfarne designere som sørger for at din nye nettside sitter bedriften din i et bedre lys. For at kunden skal velge din bedrift er det viktig at nettsiden gir et godt inntrykk. 

Profesjonelle

Fakturering i tide, kundeservice og tips til markedsføring. I et marked med flere freelancere ønsker vi å tilby en profesjonell webdesign tjeneste for de som ønsker en helt “hands off” nettside. Vi administrer det tekniske for deg, oppdateringer og endringer du ønsker å gjøre på etter tid, slik at du kan fokusere på bedriften din.

Søkeoptimalisert - Bli sett i søkeresultatene

Mange tror at en vakker nettside vil automatisk resultere i en større omsetning, men dette er desverre feil. For at du skal få flere kunder og øke trafikken til nettsiden er du nødt til å ha en markedsføringsstrategi. Etter flere år med testing og analyse var det søkeoptimalisering vi fikk best avkastning med, derfor tilbyr vi grunnleggende søkeoptimalisering på alle våre webdesign. Ønsker du å komme på toppen i din bransje har du også muligheten til å kjøpe vår avanserte søkeoptimaliseringspakke. 

Bedrift nettside som er enkel å navigere for brukerne

For at leseren skal kunne finne frem til dine tjenester og kontakt side er det viktig at nettsiden er rask og enkel å navigere. Igjennom vår planleggings-fase strukturer vi et oppsett som er optimalisert for en god kundeopplevelse. Etter flere år med testing og analyse har vi funnet strukturen som gir flest kunder per besøkende. Disse varierer noe fra bransje til bransje, men med vår formel får du en bedrift nettside som ikke bare ser bra ut, men som også resulterer i flere kunder og økt omsetning.

Vi gjør alt for deg, slik at du kan fokusere på å utvikle bedriften din

Logus er utviklet av entrenører som selv har vært i start fasen og vært med å hjulpet større bedrifter. Vi vet hvor viktig tid er for deg som eier og derfor ønsker vi å spare deg så mye for det som mulig. Med våre måndlige pakker håndterer vi alt med nettsiden for deg. Ønsker du en endring på nettsiden håndterer vi dette for deg uten noen ekstra kostnad fra din sin side. 

Hvis du har ansatte som er dyktige med det tekniske kan de selv gå inn å gjøre endringer. Vi bruker verdens mest brukte platform wordpress slik at alle kan bidra til nettsiden uten at det blir noen stopp i produksjonen. 

Nettside bedrift som skaper resultater

Vårt fokus på nettsiden vi lager til deg er at du skal øke omsetningen din. Når du investerer i oss ønsker vi ikke at du skal være ok fornøyd, men du skal få så gode resultater slik at du forteller tre av vennene dine også. Det er målet vårt. Når du søker Nettside bedrift, hjemmeside eller webdesign bedrift så er vi toppen for å hjelpe deg. Vi har et team med markedsføringseksperter som har hjulpet logus til en større omsetning. Når du kjøper en nettside fra oss får du dette laget på din side slik at du kan oppleve samme veksten.